Friday, February 17, 2012

7 HABITS OF MEN AND WOMEN

as-salam.. hye oLLs!




Hehe.. what more to say.. kalau korang lelaki, apa yag korang fikir? kalau korang pompuan, camne pulak? for me, i'm agreed with that (sikit-sikit la).. jom kita bagi respon kat sini..


Notatangan : entri ini sekadar suka-suka. takde niat di hati nak memperkecilkan mana-mana gender okay. kang teruk pulak kena kutuk ni kang..

13 comments:

  1. okay, setuju lah jugak. tapi bukan semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan..mcm pompuan lagi byk je..haha

      Delete
  2. itulah uniknya Allah ciptakan lelaki dan perempuan. setiap jantina ada hikmahnya..pro and cons
    hehe

    ReplyDelete
  3. hehhe tahutakpe. boleh lah agree sikit sikit. tapi xkaye pulak nak berhias mahal mahal. yg mana sedap mata memndg udahler :)

    ReplyDelete
  4. baru tgk td kt fb..betol2..tp xsemua..kn.

    ReplyDelete
  5. setuju dikk
    apa2 punn akak bangga menjadi wanita ;)

    ReplyDelete
  6. yang part pasal lelaki tu aku sokong penuh..haha

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete