Monday, January 30, 2012

PELUANG

as-salam..hye oLLS!

semenjak dua menjak duduk rumah ni, mood makin malas. tambah-tambah pulak 'komputer riba' makin tecik kawan-kawan. mula-mula eksaited kemain nak yang kecik kan. kunun-kunun nampak cool la..tapi..nampaknya iPad lagi cool (even tak ada iPad). miahaha!

hari ni ada rumors cakap result exam akan kuar.. entah ye entah tidak. walau ape pun, aku harap result tu akan baik-baik sahaja.. setimpal dengan usaha aku (yang tak seberapa). semalam orang lain syiok-syiok tengok AJL, aku dan mereka kemain kuat berjalan-jalan di kuantan. pergi kedai buku je pun. ade la jugak hasil belian menggunakan voucer RM200 tu. nak tau buku apa, kena tunggu next entri. hikhikhik..

sebut pasal peluang, aku dah terlepas satu peluang interview. almaklumlah. sibuk mengalahkan perdana menteri..email sendiri pun lupa nak bukak. -.-' peluang mungkin datang sekali je, kalau kita ditakdirkan tak dapat menikmati peluang tu, anggaplah takde rezeki untuk kita. mane tahu Dia dah tentukan peluang yg lebih baik untuk kita ke kan? :D



notatangan : kembali menjadi driver

15 comments:

  1. sygnya..tkpe ada rezeki lg bgus menanti kot kan? hihi..

    ReplyDelete
  2. mungkin bukan rezeki ko kat situ kan..
    hope ko dapat offer yg lg baik dr tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpelah...takder rezeki...mungkin next...Allah dah sediakan rezeki yang paling bagus untuk awk :)

      Delete
    2. hrp2 cmtu la yunk...xpe..rilek2 dulu..xyh gelabah nk keje awal2..

      Delete
  3. xpe..mungkin ad peluang y lebeih baek..insyaallah..:)

    ReplyDelete
  4. x per dik , jgn putus asa tau
    insyaallah ada rejeki lain ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak..semnagat dan asa x putus2 lg ni..hihihi

      Delete
  5. insyallah...
    ada hikmah disebliknya...
    heheheee

    ReplyDelete
  6. nnt ada rezeki lain. ilek2 ajo ye

    ReplyDelete
  7. salam aimi. insyaAllah ada rezki nanti. Allah dah rencanakan yang terbaik untuk anda. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..kan maera..belum nmpk je lg ape yg terbaiknya..kena sbr..hihi

      Delete