Monday, January 9, 2012

ALANGKAH INDAHNYA HIDUP INI

as-salam..hye oLLs!


erm.. saat-saat mengigihkan diri utk bukak buku international business ni tetibe den terpikir..
alangkah indahnya hidup ini jika:


- dapat soklan spot dari lecturer IB. lagi-lagi chapter yg masuk utk essay and case study. so takyah gigih sangat nak bukak buku.

- final exam dah abes semalam. paper ics and ib dibatalkan. muahaha. giler sungguh.

- dapat tidur dengan nyenyak tanpa gangguan sang nyamuk yg sangat galak menyanyi pukul 3 4 pagi kat tepi telinga haku. dem. wa tengah sedap-sedap mimpi dating sama itu brad pitt, lu sedap-sedap interfere. yang peliknye, tah dari mane datang sang nyamuk itu.

- habis je belajar terus dapat keje. so tak payah susah-susah bukak jobstreet utk cari keje.

- di saat aku tengah lapar ni, ada delivery makanan sampai depan pintu bilik. lagi-lagi dari mekdi yg berhampiran. FOC pulak tuh. oh, baik sungguh abam mekdi. -.-"



notatangan : takyah nak berangan la. nama pun hidup. bukan semuanya indah. kelat pun ada.


10 comments:

  1. hihi..sekali sekala berangan ok jgk..
    at least xdpt realiti dapat gak dlm angan2..hihi

    ReplyDelete
  2. amboi~~

    hahahaha...

    moga angan2 jadi knyataan..
    tapi mungkin jadi lepas abes exam kot..?

    ReplyDelete
  3. @missSenget
    huhu..kalau lepas abes exam nget, dah bukan angan2 dah..realiti dh tu..heheheh~

    ReplyDelete
  4. berangan x slh...sbb setiap pwg da impiannya sendiri...

    ReplyDelete
  5. salam kenal dan dofollow sini

    bila berangan tu makna otak tengah berjalan dik,.. so bertuahle sbb otak sentiasa aktif, kan mudah nak menjawab soklan...

    ReplyDelete
  6. sy pun berharap nanti habis belajar nanti tak keje tanam anggur >.<

    ReplyDelete
  7. @SyazwanSarawak
    tau xpe..byk lg buah2an lain yg boleh ditanam kan..klu x pun, motong getah..lagi kayo...

    ReplyDelete