Friday, December 24, 2010

::: TERLAJAK KATA + SAKIT HATI :::

nama pun manusia kan??? awak ingat ke ayat sape nie??
ptg td.. mksdnyer 23 of december 2010..
dan-dan mulut rasa nak bahan org.. lama sgt da kot simpan..
tetibe terkeluar pulak ape yg disimpankan selama ni..
tapi yg x sedap, terlebih bahan pulak.. kesian jugak kt org yg berkenaan kena tadah telinga kn..
dia x bersalah ape-ape pon tadi.. tapi disebabkan kisah masa lalu, dia kena dgr semua skali..
patut ke tak patut buat camtu? boleh kot.. bagi peringatan sikit. tapi biar berpada-pada..
terlajak perahu boleh la diundur, tapi kalau dah terlajak kata, camni la jadinyer..
ingat nk je mintak maaf.. tapi.. camtula.. org yg dicari missing in action pulak..
saya mengaku salah saya tu, tapi saya dah geram sangat-sangat kot.. nak simpan lama-lama pun bahaya..

sampai la malam benda ni berlarutan.. nak mintak maaf tapi org berkenaan cam nk take revenge jer..
sabar je la. aku bom kau, kau bom aku kan. (dah puas hati dah?)
hish.. dua-dua ego.. susah nak mintak maaf.. sampai bila nak mcm ni..
ending tadi pun cam x best. benda-benda lama cam nak berlaku semula.
i think of u 24-7 la dear. ingat la benda alah ni.
ungkit-mengungkit memang x best. tapi tolongla appreciate ape-ape yg kita ada.
u know me. but u  make me confused about u. jangan nak cakap benda-benda merepek sdgkn u know me.
harap-harap meeting 5 minit pagi esok jadi okay semula.
i'll try to control my words. dah x larat dah nak gaduh-gaduh nie.. kecik sampai beso gaduh je kejenyer..

bib. seriously, i'm sorry..  harap-harap baca statement ni.
do i need to text u? boleh makan ke pujuk rayu saya? ouch!
i do care about u.

mood : blank + sakit hati + geram = ayat merapu!


5 comments:

  1. gud luck esok..
    esok okey blik la tu..

    ReplyDelete
  2. aku pon balik..
    duk blik elok2..huhu...
    gudluck ek..jgn gaduh2..

    ReplyDelete
  3. adihays:hahaha..ayat aku kpd siapa itu..
    ieyla:mmg duk kt bilik pon wei..uhuk3~

    ReplyDelete
  4. nanty oke blek la tuh ye dear
    chill je
    ^_^

    ReplyDelete