Monday, April 2, 2012

STATUS BARU

As-salam..Hye oLLs..

Alhamdulillah.. Lama menyepi dengan sebab yang baik.. (Mungkin).. :p

Kalau di blog aku menyepi.. Kat FB pun camtu jugakla.. Kawan-kawan sekalian, maaf tak tau status terbaru anda..Dua minggu dah berlalu.. Minggu ni minggu ketiga aku dengan status baru ku.. Harap-harap ia adalah sesuatu yang baik untuk aku.. Dari status seorang pelajar, kini aku seorang pekerja.. Menjadi seorang Accounts Executive di salah satu syarikat IDD di Kuala Lumpur. (Sesape nak beli IDD Talk or nak jual IDD talk tu, meh contact saya..Sangat jimat.. Even untuk call sesama Malaysian kat Malaysia.) Sempat lagi nak promote kan?

Kalau nak citer pasal company ni, tak habis kot.. Aku sendiri pun tak habis explore lagi pasal company ni.. Cuma aku harapkan segalanya berjalan lancar.. FB memang kena blok kat sini.. Bagus jugak.. Kalau tak, kerja memang entah ke mane la..

Tak perlu nak cakap banyak la ok.. Esok aku update lagi tentang hidup baru saya.. Jom tolong buat bank recon dengan 75 pages bank statement..


Notatangan : Mata naik juling menghadap nombor @_@

10 comments:

  1. Tahniah2..

    nnt bila2 masa, bole laa blnja kite..ekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bereh nget.. t turun kl owait? huhu

      Delete
  2. senyap je sejak berkerjaya ni...
    hope happy slalu...t free roger ktrg eyh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..aku tengah menstabilkan diri babe.. as i told you the day before right? mish u!

      Delete
  3. yela.asek bz je kannnnnn
    sobs.hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sobs sobs.. t aku jenguk kau ok. hehe :D

      Delete
  4. oooo patutlah sunyi je
    ok2 .. akak doakan semuanya akan ok ..
    sure .. insyaallahhh u can do it DEAR !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ kak ieda! doakan saya kat sini.. hidup di perantauan kunun2 nih.. hehe

      Delete
  5. congrats aimi...
    ptutla sonyap je kamu...
    gud luck aimi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ noriz. Good luck utk kau jugak babe! <3

      Delete