Friday, July 29, 2011

MODEL TAK BERBAYAR

happy friday all! arini teman my mom pegi shopping barang dapur.. barang dapur pun guna istilah shopping ker? cam tak logik pulak aihh.. hahah.. whatever la.. sedang mak aku elok je g amek barang-barang yg dia nak beli, aku pn amek haluan lain. means aku amek barang aku tapi mak aku la bayor.. haha.. saya pro dalam hal ini. kui3~ sdg elok-elok je nak amek barang orang pompuan, datang la beberapa orang promoter yg dok sebok mempromote barang yang dia jual.. kebetulan pulak aku mmg nak g cari barang tu.. ape lagi.. amek jela.. gue layankan aje.. siap dapat free gift lagi.. tetibe terdengar bunyi orang snap picture. hok aloh.!!!

bli barang ni pun kena snap jugak ke? boleh bikin malu nih.. mujur la dress nice-nice je tadi.. kalau aku pakai track and sweater je td camne? malu wei.. bukan ape, kalau depa dah start snap gambar tu makanya gambar tu akan ditampal pada board mereka kat pintu masuk pasaraya tu.. wei.. tolong jgn tayang.. aku bukanlah yuna atau adibah nor yg ada beran mau jadi model itu..

adus! dari jauh lagi aku dah nampak mak aku dok sedap gelak-gelak kat aku.. oh malu! semua tgk kot.. bape kerat jela uyg ada kat situ time-time orang laki g solat jumaat. malu malu malu..



notatangan: agak-agak koran aku jadi model x berbayar barang ape yer? hahahah






3 comments:

  1. Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

    http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

    tq . hihi

    ReplyDelete