Thursday, August 9, 2012

NAMA ITU

As-Salam.. Hye oLLs!

Alhamdulillah. Secalit perasaan gembira walaupun minggu ni kemarahanku agak melonjak. Tapi, di  bulan puasa ni tak payah la kot nak cerita benda-benda tak baik kan. Sudah, cukup cukup sudah..

Semalam bila tengok muka buku, dah kecoh sana sini pasal graduation list dah keluar. Aku ni dengan perasaan kurang eksaited pun bukak sama jugak. Kira macam orang lain dah kecoh-kecoh kat muka buku, aku pun nak jugak la buat kecoh kat sini kan. Kemain gatal.

Walaupun kawan-kawan aku yang lain dah lepas dah pun acara gilang gemilang ni, takpela. Aku enjoy dengan kawan-kawan yang lain. Tapi, ampa yang tengah baca ni jangan lupa prepare bunga ye u OLLS!

Perasaan bila nak tengok tu ada sedikit debar la aku rasa. Manela tau kot-kot nama aku takde ke. Tak kuasa dah aku nak tunggu setahun lagi. Bila tengok-tengok, nah. Ada nama aku, kat bawaaaahhhh sekali. Hehehe..

Roll n VT....






 
 Tuuu dia.. Seindah nama, secantik orangnya. Puiiiiii!

6 comments:

  1. wehoooo!!!lompat bintang cpt..hiks..
    congrats..xsbar nk tggu..hihi

    ReplyDelete
  2. hehe tringat zaman grad hari tu heheh

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nget, datang tau.. nak bunga kertas. haha

      Delete